Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2 - 3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612 425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e - post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar från 1 juni 1370kr (tidigare 1170kr), då är katten kastrerad, id - märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

 

 

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Franec

Hankatt ca 2år. Rädd kille som gått ute länge och fångats med kattfälla.Har börjat lita på vissa av oss nu, men behöver ett speciellt hem där man vill fortsätta att göra honom helt trygg. Innekatt iaf tills att han knytit an helt till sin familj

SKRÅLLE

Hane, f februari 2009 som kommit till oss, tillsammans med en annan katt från ett dödbo. En stor , försiktig kille

Frasse

Väldigt tovig katt, infångad i Ramvik.Okastrerad, omärkt hane ca 4 år  Nån som vet vem som äger katten? Ring 072-2107823

Gilly

Honkatt som gått runt på Brännan, Hsand och tiggt mat en tid. Vem äger henne? Ring 072-2107823

Pontus

Hankatt ca 6år som bott med husse på ett äldreboende. Han är den perfekta vårdkatten som hämtat personal när husse behövt hjälp. Jättetrevlig kille

Mimmi

Hona, med 5 ungar, som kommer från dödsbo. Kan flytta tidigast v 34-35

Grace

Hona, Dotter till Mimmi. Kan flytta tidigast 33-34

Morgan

Hane, son till Mimmi. Kan flytta tidigast v 33-34

Glenn

Hane, son till Mimmi. Kan flytta tidigast v 33-34

Daryl

Hane, son till Mimmi. Kan flytta tidigast v 33-34

Rick

Hane, son till Mimmi. Kan flytta tidigast v 33-34

Sandor

Aryas unge f 15/5-19. Hane som bor i jourhem med sin skygga mamma. Kan flytta tidigast v32