Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2 - 3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612 425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e - post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar från 1 juni 1370kr (tidigare 1170kr), då är katten kastrerad, id - märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

 

 

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Franec

Hankatt ca 2år. Rädd kille som gått ute länge och fångats med kattfälla.Har börjat lita på vissa av oss nu, men behöver ett speciellt hem där man vill fortsätta att göra honom helt trygg. Innekatt iaf tills att han knytit an helt till sin familj

Arya

Ung honkatt som kommer från en stor kattkoloni. Har en unge, Sandor, så kan inte flytta förrän efter att han fått sitt hem och hon kastrerats. Bor i jourhem

Ice

Skygg katt infångad i Frök Nyland. Okastrerad, omärkt hankatt.  // Ice är en ganska svårflirtad kille som tyvärr har öronskabb. Så karantäntiden kommer att bli längre för honom. Han beräknas iaf vara ca 1,5-2 år gammal. //  Ice öronskabb är nu borta. men han är en ganska skygg kille som kräver fortsatt träning för att bli riktigt trygg. Så han söker ett hem med vana av ""skyggisar"

Gilly

Honkatt som gått runt på Brännan, Hsand och tiggt mat en tid.Mycket trevlig tjej som älskar att ligga i knät. Ca 2-3år- Är dräktig, så kommer att föda sina ungar. Kan alltså inte flytta förrän tidigast november

Lydia

Honkatt ca 2-3år som dumpats med sin dotter(?) Lycka på vår bro. Lite blyg men snäll tjej

Lycka

Honkatt ca 6 månader som dumpats på vår bro tillsammans med mamma(?) Lydia. En gosig liten tjej med underbar mjuk päls

Gulliver

Hane f 28/7-19. Gillys unge

Gisse

Hane f 28/7. Gillys unge

Gullan

Hona f 28/7-19. Gillys unge

Gumman

Hona f 28/7-19. Gillys unge