Hittat hem / Nytt hem

Information

Dessa katter och hundar har hittat tillbaka till sina hem eller fått nya kärleksfulla hem.

Mister

ÄGER NÅGON MIG? - Landtjärn, Älandsbro (Härnösand kommun) —————————— Katten är en okastrerad hane utan id-märkning. (Vi har jämfört med samtliga album över efterlysta katter hos oss, det är inte en katt som fortfarande ligger som efterlyst hos oss). Ingen katt med liknande utseende är förlustanmäld hos polisen. Äger du katten, eller vet något om den, tex tips på möjlig ägare? Vänligen kontakta oss på vår mobil 072-210 78 23 (telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00). Vi gör vårt yttersta för att svara i tid, men har få resurser. Boende i området noterade i ca 5 dagar denna rädda katt som verkade vilsen och övergiven, längs vägen mellan Landtjärn och Kullamark i Stigsjö. Ingen i området känns vid den eller har sett den tidigare. Eftersom den höll sig på en sträcka med bara skog, och sökte skydd i en vägtrumma, mkt vilt i området och att området är känt som en plats man dumpar katter från bilar genom åren, så upplevdes läget brådskande. Den gick inte att närma sig då den var rädd och utan vetskap om kön eller eventuell id-märkning är efterlysning av ägare ofta svårt på en katt med dessa färger. Varför beslut igår kväll ändå togs att få in den till katthemmet, för att vidare kunna efterlysa ägare. Hos oss har den fått arbetsnamnet Mister. Hittas ingen ägare kommer katten så småningom omplaceras via oss. DELA gärna i området (men undvik onödiga kommentarer)

Grållis

Hane f 2018 som kommit tillbaka till oss pga att ägaren avlidit

Smulan

Hona f 2018, som kommit tillbaka till oss pga att ägaren avlidit.

Molly

VEM ÄGER MIG? - upphittad på parkeringen vid Lidl, Härnösand. —————- Denna lilla tjej är intagen av rådiga, fina privatpersoner och hon finns nu i ett jourhem. Ej id-märkt hona. // Ägaren har hämtat

Pusen

Hane, van vid barn och hund. Omplacering

Luna Tuss

Hona f 2009. Kommer från dödsbo

Östen

Skygg katt, infångad vid katthemmet i Utansjö. Vet du något om den? Ring 072-2107823// Östen visade sig vara en sliten katt med många " krämpor" . Så i samråd med veterinär fick han somna in

Signe

Signe söker sitt FörAlltid hem! Signe och Siri är kullsyskon och har precis fyllt 4 år ❤️ Vana innekatter, och får gärna fortsätta vara det. Deras päls kräver daglig omvårdnad för att motverka tovor - vilket deras nya hem måste vara förberedd på. De är inte vana att bo med varken barn eller hund, men har hos oss träffat kattvana barn mellan 7-12 år, vilket de har varit positiva till. Båda har genomgått översiktlig besiktning, grundvaccination och id-märkning med chip. Siri var kastrerad sen tidigare och nu har även Signe blivit kastrerad. Under tiden Signe läkte efter kastrering har de haft varsitt rum och vi har sett att de antingen kan flytta tillsammans, eller var för sig då de inte är särskilt fäst vid varandra och istället kan kivas såsom systrar kan göra. Bor man däremot lite större och nya hemmet vill adoptera båda, så går det lika bra eftersom de trots allt bott med varandra. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

// Har fått ett hem som innekatt tillsammans med sin syster

Siri

Siri söker sitt FörAlltid hem! Siri och Signe är kullsyskon och har precis fyllt 4 år ❤️ Vana innekatter, och får gärna fortsätta vara det. Deras päls kräver daglig omvårdnad för att motverka tovor - vilket deras nya hem måste vara förberedd på. De är inte vana att bo med varken barn eller hund, men har hos oss träffat kattvana barn mellan 7-12 år, vilket de har varit positiva till. Båda har genomgått översiktlig besiktning, grundvaccination och id-märkning med chip. Siri var kastrerad sen tidigare och nu har även Signe blivit kastrerad. Under tiden Signe läkte efter kastrering har de haft varsitt rum och vi har sett att de antingen kan flytta tillsammans, eller var för sig då de inte är särskilt fäst vid varandra och istället kan kivas såsom systrar kan göra. Bor man däremot lite större och nya hemmet vill adoptera båda, så går det lika bra eftersom de trots allt bott med varandra. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

// Har fått ett hem tillsammans med sin syster som innekatt

Dennis

Hane ca 17v. Bror till Leo och Tiger /7 Har fått ett hem tillsammans med sina 2 bröder

Sidor