Nyinkomna / Karantän

Information

Dessa katter kan inte besökas eller bokas då de sitter i karantän. 
Vanligtvis sitter katterna i karantän i cirka tre veckor. Har de någon åkomma som behöver behandlas kan tiden bli längre innan de är redo att flytta ut i Kyrksalen. Väl där kan de kan ta emot besök, och om tycke uppstår bli bokade.

Findus

Karantän: 
Ja

Salsåker, Nordingrå    Sommargäster har haft denna katt hos sig i sommar, som inte verkat höra hemma någon annanstans? när de sen behövde åka hemåt blev de oroliga för kattens välfärd så de hörde av sig till oss. Finns nu på katthemmet och fått namnet Findus. Okastrerad hane, ej id-märkt.

Vet du något om katten eller äger den? Ring 072-2107823

Piraten

Karantän: 
Ja

Hankatt infångad i Skarpbränna, Sollefteå Vem äger ?

Mårran

Karantän: 
Ja

ÄGER NÅGON MIG? - Viksjö, i närheten av Viksjö kyrka (Härnösands kommun)
——————————————————————————-
Denna okastrerade hona har hittats i Viksjö, i närheten av kyrkan. Upphittare och vi undrar om någon saknar henne eller vet något om henne. Vi har god anledning att misstänka att hon är hemlös och har därför tagit in henne till katthemmet, där hon fått namnet Mårran. Ej öronmärkt. Inte kollat chip över hela katten än då hon är undvikande för människor men det kommer göras snarast, samt anmälas som upphittad hos polisen.

Äger du katten? - Ring 072-210 78 23 eller Skriv pm/meddelande till oss i Messenger!
Har du information om katten? Skriv pm/meddelande till oss på fb

Elsa

Karantän: 
Ja

ÄGER NÅGON MIG? - Lägdom (Spishuset) Härnösand ——————————————————————— Denna okastrerade hona utan id-märkning hittades i Lägdom, Härnösand. Det finns, eller har åtminstone funnits, en koloni med hemlösa katter i närheten av Spishuset. Vi har god anledning att tro att hon är hemlös och därför har hon tagits inomhus i ett jourhem. Anmäld upphittad hos polis. Äger du katten - Ring vår mobil på 072-210 78 23. Har du information om henne, vänligen skriv pm/meddelande till oss på fb Tack på förhand för överseende om det är din katt

Eos

Karantän: 
Ja

Ung hane, ca 6 mån, infångad i Viksjö

Enya

Karantän: 
Ja

Honkatt infångad i Viksjö. Troligen Eos´syster. Ca 5-6 månader