Nyinkomna / Karantän

Information

Dessa katter kan inte besökas eller bokas då de sitter i karantän. 
Vanligtvis sitter katterna i karantän i cirka tre veckor. Har de någon åkomma som behöver behandlas kan tiden bli längre innan de är redo att flytta ut i Kyrksalen. Väl där kan de kan ta emot besök, och om tycke uppstår bli bokade.

Liv

Karantän: 
Ja

SAKNAR NÅGON MIG? - Upphittad i Filitjärn, Bollstabruk.
———————-
Hona utan id-märkning. Detta är samma katt vi tidigare efterlyst ägare på, innan hon inkom till katthemmet. Har fått namnet Liv av familjen som hjälpte henne.
Saknar du en katt som stämmer in på hennes färger? Ta kontakt med oss på Messenger, alternativt ring 072-210 78 23 (telefontid är helgfri vardag kl 18.30-20.00).

Hittas ingen ägare kommer katten genomgå sedvanlig behandling innan omplacering till nytt hem, dvs idmärkning, eventuell kastrering, vaccinering osv.

OBS! Vänligen undvik att använda kommentarsfältet för att vädra åsikter, nu hjälper vi katten hem istället.

Selma

Karantän: 
Ja

Kattmamma med 3 ungar

Nils, Lovisa och Ottilia

Karantän: 
Ja

Selmas ungar f 22/5

Särla och Ärla

Karantän: 
Ja
VEM ÄGER OSS ELLER VET NÅGOT OM OSS? - Sälsten, HÄRNÖSAND.
———————————————————
Dessa honkatter har setts av en person under flera dagars tid på stranden vid Sälstensområdet. De har uppträtt förvirrat och var väldigt magra, varför intag till katthemmet skedde bråttom sent igår kväll.
De är tunna som brukligt efter digivning (men har för lite i ljuvren för att ha pågående di till ungar). Inga kattungar finns i området som är noggrant undersökt och personer fortsätter hålla koll - vi får intrycket att någon har dumpat mammorna efter de fått ungarna sålda?
Ej id-märkta.
Äger du katterna, eller har tips på tänkbar ägare - kontakta oss på telefonnr 072-210 78 23.