Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1370 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Sally

Honkatt infångad i Hamnviken, Kramfors. Sally dök upp och togs omhand i ett stall i Frånö där hon sökt sig till värme och mat, tillsammans med flera andra katter. Vi vet inte vad hon varit med om men det är tydligt att hon nu uppskattar lugn och ro, men detta till trots finns det mycket bus i denna tjej!   Bor i jourhem för socialisering och kan inte besökas

Doris

Hona infångad i ett stall i Frånö,Kramfors. ca 2-4 år

Mio

Hankatt infångad i ett stall i Frånö, Kramfors

Pomma

Hona infångad i ett stall i Frånö, Kramfors/7 Bor i jourhem för socialisering och kan inte besökas

Grållis

Okastrerad hane upphittad vid återvinningsstationen Geresta, Härnösand. Vem äger?

Sirkko

ÄGER NÅGON MIG? - Hittad i Aspnäs (Älandsbro)

—————————————————————————-

Okastrerad, ej id-märkt hona upphittad i Aspnäs. Har enligt upphittare gått i området ett tag och förefaller vara hemlös. Finns nu på katthemmet och har fått namnet Sirkko tills vidare.

Scarlett

VEM ÄGER MIG ELLER VET NÅGOT OM MIG? - Upphittad vid Mjösjön / Abborrtjärn, ca 8 km från Utansjö (Härnösands kommun)
——————————————————————-
Ej id-märkt, hona. Ej kastrerad. Har setts av människor som åkt till området för att fiska. Finns ingen bebyggelse i området så vi undrar om hon kanske råkat lifta med någon dit? Då hon verkat vilsen och ingen bebyggelse finns i närheten så har vi tagit in henne på katthemmet och gett namnet Scarlett tills vidare.
Äger du katten? Ring 072-210 78 23, helgfri vardag kl 18.30-20.00.

Anna

Hona f 2016, som kommit tillbaka till oss pga husses bortgång. Anna är en gosig tjej, som är väldigt duktig på att jaga. Så söker ett hem där hon han gå ut i en bra miljö

Samu

Hane f ca v 19. Född ute så behöver ett lugnt hem, med mycket kärlek och tålamod. Gärna med trygg kattkompis

Saku

Hane f ca v 19. Född ute så behöver ett hem med mycket kärlek och tålamod. Gärna med en trygg kattkompis

Santeri

Hane f ca v 19. Född ute så behöver ett hem med mycket kärlek och tålamod. Gärna med en trygg kattkompis

Seppo

Hane f ca v 19. Född ute så behöver ett hem med mycket kärlek och tålamod. Gärna med en trygg kattkompis