Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1370 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Sally

Honkatt infångad i Hamnviken, Kramfors. Sally dök upp och togs omhand i ett stall i Frånö där hon sökt sig till värme och mat, tillsammans med flera andra katter. Vi vet inte vad hon varit med om men det är tydligt att hon nu uppskattar lugn och ro, men detta till trots finns det mycket bus i denna tjej!   Bor i jourhem för socialisering och kan inte besökas

Martina

Hona med 2 ungar infångade i Frånö, Kramfors.   //   

Mimmi

Hona 6år

Mimmi, 6 år är mor till Melissa, 4 år Dessa töser söker ett hem tillsammans som innekatter. Kastrerade och id-märkta med chip samt vaccinerade. Är lite blyga men nyfikna. Äter specialkost pga kräkningar - gastrointestinal med fortiflora kosttillskott. /7 Mimmi har fått ett hem i Matfors. Ska få gå ut om hon vill när hon är riktigt trygg

Melissa

Melissa 4år är dotter till Mimmi 6år. Dessa töser söker ett hem tillsammans som innekatter. Kastrerade och id-märkta med chip samt vaccinerade. Är lite blyga men nyfikna. Äter specialkost pga kräkningar - gastrointestinal med fortiflora kosttillskott. Intresserade RINGER 072-210 78 23, helgfri vardag kl 18.30 -20.00.

Pomma

Hona infångad i ett stall i Frånö, Kramfors/7 Bor i jourhem för socialisering och kan inte besökas

Grållis

Grållis söker sitt FörAlltid hem 😻

Den här killen hittades i dåligt skick vid containrar i Härnösand. Ett fint jourhem tog in honom då vi hade fullt på katthemmet. Han var mager, full i fästingar och med andningspåverkan. Där kom han bra överens med kattungar, andra katter och hundar. Det märktes att han är uppväxt på sopor då han ofta ratade kattmat men gärna rotade och åt av sopor och plast.. (han kan även sätta i sig leksaker med mera som ligger framme).

Han flyttade sen från oss på prov till ett hem med 3 st andra katter men kom inte överens med en av dem. Tyvärr kvarstår biljud på andningen och det är under utredning hos veterinär. I dagsläget bedöms det som astma och behandlas med daglig medicinering.

Så Grållis är lite av en prinsessa på ärten 😅 på det sätt att hans nya hem behöver vara speciellt - ett hem som värdesätter honom trots hans behov - utan rökare och parfymer pga astman. Det bör även vara utan mindre barn, och små djurungar. Andra djur bör vara lugna och trygga. Gärna ett boende med tillgång till säker utevistelse.

Finns hans nya hem där ute? 🙏🏻

RING isf på vår mobil (där vi sköter samtliga adoptioner) 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 ❤️

Givetvis är han kastrerad, id-märkt och grundvaccinerad.

Sirkko

ÄGER NÅGON MIG? - Hittad i Aspnäs (Älandsbro)

—————————————————————————-

Okastrerad, ej id-märkt hona upphittad i Aspnäs. Har enligt upphittare gått i området ett tag och förefaller vara hemlös. Finns nu på katthemmet och har fått namnet Sirkko tills vidare.

Piraten

Hankatt infångad i Skarpbränna, Sollefteå Vem äger ?

Elsa

ÄGER NÅGON MIG? - Lägdom (Spishuset) Härnösand ——————————————————————— Denna okastrerade hona utan id-märkning hittades i Lägdom, Härnösand. Det finns, eller har åtminstone funnits, en koloni med hemlösa katter i närheten av Spishuset. Vi har god anledning att tro att hon är hemlös och därför har hon tagits inomhus i ett jourhem. Anmäld upphittad hos polis. Äger du katten - Ring vår mobil på 072-210 78 23. Har du information om henne, vänligen skriv pm/meddelande till oss på fb Tack på förhand för överseende om det är din katt

Eos

Ung hane, ca 6 mån, infångad i Viksjö

Snuttis

4år, omplacering

Fuzzy

Elsas unge ca 4-5 månader

Pysen

Elsas unge ca 4-5 mån

Tussie

Hona, har 7 ungar

Lilo

Tussies unge, hona

Tyson

Tussies unge, hane

Otis

Tussies unge, hane