Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Elsa

Elsa söker åter sitt FörAlltid hem 😻 ————————————————————————- Elsa kom till oss med sina 3 äldre ungar (som nu alla fått egna hem) tack vare en snäll familj som fångade in dem och sen inte bara ställde upp som jourhem, utan även adopterade en av ungarna. Elsa är fortfarande lite osäker i nya situationer och behöver en trygg familj som har erfarenhet av en blyg katt och enträgna att fortsätta hjälpa henne blomma ut ordentligt. Hon har bara visat positiva tecken gentemot andra katter och behöver en snäll fyrfota kompis i nya hemmet. Elsa har ibland kissat på textilier, vilket troligen har med osäkerhet att göra - Hon behöver en fast punkt i livet, ett hem som inte planerar resa med henne - hon behöver få komma Hem och stanna där. Hon uppskattas vara född ca 2014. Med tanke på hennes bakgrund som hemlös så behöver hon vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid. Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

23 Bosse

Hankatt som gått ute minst 3 vintrar. Hittade en dam som brydde sig om honom och hörde av sig till oss. Bosse är ff rätt misstänksam, särskilt mot nya människor men älskar kel och att bli borstad. I rätt hem kommer han att blomma ut. ca 5-6 år

23 Sture och Majsan

2 trevliga katter, 9 år, som kommer tillbaka till oss pga flytt där de inte fick följa med

23 Troja

Teslas unge, hona. F ca slutet av september. Födda ute så kräver ett lugnt och tryggt hem där hon kan fortsätta sin resa från skygg till trygg

24 Elis

Okastrerad och inte märkt hankatt som bott i källaren på ett hyreshus i ca 1 månad. Inget bra boende göför en katt han har fått komma till katthemmet