Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Cigge

CIGGE söker sitt FörAlltid hem 😻 ———- Cigge är ca 4 år, och söker ett lite lugnare hem, men som är beredd att aktivera och fortsätta jobba med honom 😊 Han kan vara lite blyg och försiktig, men de han har förtroende för får klappa och gosa med honom. Han är väldigt lekfull och hittar på bus 😻 Kan också ”go-bitas” lite som katter gör ibland. Vi vet inte hur han är med andra djur och barn, men annan snäll kompis kanske kan funka, likaså äldre, lugna barn. De yngre barnen blir nog lite för mycket ljud och rörelse för honom. Kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och översiktligt besiktad sen tidigare. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa honom. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut. (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Piraten

Piraten söker sitt FörAlltid hem 😻
Piraten är en lite försiktig kille som tidigare levt som hemlös i Sollefteå. Han uppskattas vara ca 4-5 år. Även han vill gärna vara med, men på tryggt avstånd eftersom han tycker det är rätt onödigt med klappar och beröring fortfarande. Äter man däremot sushi eller tonfisk så får man förvänta sig ett grått, hårigt plåster 😅
Han skulle behöva en snäll, trygg kompis som inte är lika aktiv som Enya. Men det absolut viktigaste är ett hem med kärlek och förståelse för hans individuella behov som är beredd att fortsätta jobba med honom. Vi tror inte han skulle uppskatta yngre barn pga höga ljud och hastiga rörelser. Av förståeliga skäl behöver han vara innekatt tills han är helt trygg.

Piraten är kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för vuxna katter över 6 månader är 1570 kr, varav 170 kr är bokningsavgift.
Intresserade RINGER 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.
Han bor i jourhem (tillsammans med Enya) och kan besökas på plats i centrala Kramfors efter överenskommelse.

Grå

ÄGER NÅGON MIG? - Ramsås, Älandsbro (Härnösands kommun)
—————————-
Denna katt har i flera år gått i området (flera hemlösa katter där genom åren). Ägare har efterlysts i lokala grupper i minst 1 år, utan resultat. Okastrerad, ej idmärkt hane.
Finns nu på katthemmet och fått namnet Grå.

Eventuell ägare kontaktar oss via telefon på nr 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.

Vi kommer dock inte vänta på att ägare träder fram.
Denna försummade grabb kommer under veterinärvård mycket snart och orkar han fortsätta kämpa kommer han sen genomgå kastrering, idmärkning, vaccination för att sedan omplaceras till nytt hem ❤️

Wilmer

Wilmer söker sin nya familj! 😻
——————-
Wilmer är ett svart kärleks-monster som inte kan få nog med uppmärksamhet och gos! (På bilden mitt i en gäspning, men finns ytterligare bild i kommentarer).

Han blir 6 år i maj och söker ett hem utan de allra minsta barnen. Vi vet inte hur han funkar med andra djur.
Är sen tidigare kastrerad och öronmärkt med tatuering, men då den blivit otydlig så har vi kompletterat med ytterligare id-märkning med ett chip, utöver att han även blivit grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning av veterinär.

Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa honom.
Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv ser ut 😊

(Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Kaffe och Latte

Kaffe och Latte letar sitt FörAlltid hem! 😻
————————
Dessa raringar söker ett lugnt hem som innekatter, då de alltid varit det. De vill inte bo med barn eller hundar, då de är rädd för dem (möjligen kan enstaka äldre, lugna barn funka).

De är uppväxta med varandra och ska ovillkorligen flytta tillsammans. De blir 2 år i april.
Kaffe (svart hona med lite vitt) är mer framåt, medans Latte (vit hane med svart) kan behöva lite hjälp att våga, men de han känner sig trygg med, då gosar han istället järnet! 😅

De är kastrerade sen tidigare, har hos oss blivit idmärkta med chip och blivit grundvaccinerade och besiktade.

Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa dem.
Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut.

(Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).
(Lånad bild från förra hemmet).

Edit

Hona f 2012

Malte

Ungkatt, lite skygg. Bor i jourhem i Hsand, där han kan besökas efter överenskommelse. Ring 072-2107823

Lilla Gurkan

Hona, lite försiktig

Leo

Hane ca 17v. Bror till Tiger och Dennis

Tiger

Hane ca 17v. Bror till Leo och Dennis

Dennis

Hane ca 17v. Bror till Leo och Tiger