Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Sally

Sally är nu redo att hitta sitt FörAlltid hem 😻 ————————————————————————- Sally kom till oss från en koloni med katter och söker ett lugnt hem, utan mindre barn. Hon behöver sällskap av annan, trygg katt. Alternativt flytta tillsammans med Pomma. Hemmet får väldigt gärna ha erfarenhet av blyg katt, med tålamod att fortsätta jobba med henne. Hon uppskattas vara född ca 2018. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid. Sally är besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad. Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift. **Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Piraten

Piraten söker sitt FörAlltid hem 😻
Piraten är en lite försiktig kille som tidigare levt som hemlös i Sollefteå. Han uppskattas vara ca 4-5 år. Även han vill gärna vara med, men på tryggt avstånd eftersom han tycker det är rätt onödigt med klappar och beröring fortfarande. Äter man däremot sushi eller tonfisk så får man förvänta sig ett grått, hårigt plåster 😅
Han skulle behöva en snäll, trygg kompis som inte är lika aktiv som Enya. Men det absolut viktigaste är ett hem med kärlek och förståelse för hans individuella behov som är beredd att fortsätta jobba med honom. Vi tror inte han skulle uppskatta yngre barn pga höga ljud och hastiga rörelser. Av förståeliga skäl behöver han vara innekatt tills han är helt trygg.

Piraten är kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för vuxna katter över 6 månader är 1570 kr, varav 170 kr är bokningsavgift.
Intresserade RINGER 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.
Han bor i jourhem (tillsammans med Enya) och kan besökas på plats i centrala Kramfors efter överenskommelse.

Mårran

Mårran börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Mårran kom in till oss med sina 5 ungar, och hela familjen fick namn efter karaktärer ur Tove Janssons böcker om Mumin.
Dessutom tog hon sig an en ensamkommande kattunge i samma ålder som övriga ungar nån vecka senare ❤️ Så hon förtjänar verkligen nån som gör samma för henne.

Hon gör dock skäl för sitt namn och har bjudit oss på en liten utmaning 😅 men vissa tillåter hon faktiskt att klappa henne när hon är på humör och har äntligen börjat släppa sin tuffa fasad lite.

Med andra ord söker hon ett lugnt hem med förståelse och kärlek att hjälpa henne ta igen åren som hemlös. Hon delar rum med Elsa på katthemmet och kommer behöva en snäll fyrfota kompis i sitt nya hem.

Hon uppskattas vara född ca 2017. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.

Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.

**Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Elsa

Elsa börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Elsa kom till oss med sina 3 äldre ungar (som nu alla fått egna hem) tack vare en snäll familj som fångade in dem och sen inte bara ställde upp som jourhem, utan även adopterade en av ungarna. I området har det tidigare funnits en koloni av katter.

Elsa är fortfarande lite osäker, men har börjat visa sin nyfikna sida och har varit väldigt snäll mot oss tvåbeningar, trots att vi är lite läskiga.

Hennes kommande hem behöver med andra ord vara tålmodiga och enträgna att fortsätta hjälpa henne blomma ut ordentligt.
Hon delar rum med Mårran på katthemmet och skulle nog uppskatta en snäll fyrfota kompis i nya hemmet.

Hon uppskattas vara född ca 2014. Med tanke på hennes bakgrund som hemlös så behöver hon vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.

Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.

**Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Enya

Enya söker sitt FörAlltid hem 😻
Enya är en busig, nyfiken och påhittig liten tjej som troligt kommer från en tidigare kattkoloni i Viksjö. Hon är ca 1,5 år nu. Det tog en stund att få henne att lita på människor, eftersom hon inte är uppvuxen med dem. Men tack vare ett fantastiskt jourhem har hon fattat att vi är rätt mysiga och vill gärna vara med i allt som hennes människa håller på med. Eller att hitta på egna upptåg.
Vi tror att Enya skulle uppskatta en snäll kattkompis som också gillar att busa och vara aktiv. Hon skulle säkert uppskatta utevistelse, men behöver först introduceras för det, eftersom hon inte har en tidigare erfarenhet av att vara trygg med människor utomhus.

Självklart är Enya kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för vuxna katter över 6 månader är 1570 kr, varav 170 kr är bokningsavgift.
Intresserade RINGER 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.
Enya bor i jourhem (tillsammans med Piraten) och kan besökas på plats i centrala Kramfors efter överenskommelse.

Thula

Thula börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Thula söker ett lugnt hem med förståelse och kärlek att hjälpa henne ta igen åren som hemlös. Vi vet inte hur hon är med andra djur, men troligen skulle hon gilla en snäll fyrfota kompis. Lugna, lite äldre barn har funkat ok på katthemmet. Hemmet får väldigt gärna ha erfarenhet av blyg katt, med tålamod att fortsätta jobba med henne.

Hon uppskattas vara född ca 2018. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.

Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.

**Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Sixten

Sixten är en hankatt som vandrat runt i Bollstabruk flera år.( 6-7 år ) Bråkat och pinkat, som ju okastrerade hankatter gör... Han har även cirkulerat på sociala medier till och från, men utan att nån ägare hört av sig. 

Selma

Kattmamma med 3 ungar. Social och trevlig

Nils, Lovisa och Ottilia

Selmas ungar f 22/5. Svarta Ottilia bokad