Bokade

Sotis

Bokad: 
Ja

Hona f 2019. Snäll och trevlig. Vill ha ett hundfritt hem utan små barn

Lexus

Bokad: 
Ja

Lexus söker sitt För Alltid hem 😻
————
Lexus kom in till oss efter att ha gått och sökt mat och värme i ett område några veckor. Han var kastrerad sen tidigare, men tyvärr inte id-märkt. Vi har sökt efter möjlig ägare - men utan resultat, varför han nu söker ett eget hem.

Vi tror han är nöjd att vara innekatt - ska han ha tillgång till utevistelse behöver man säkerställa att han klarar att vara utekatt.
Möjligen kan han funka med annan snäll och försiktig katt, då denna kille är så mjuk i sin framtoning. Av samma anledning tror vi inte han uppskattar det liv och rörelse som de allra minsta barnen innebär.

Han har hos oss blivit översiktligt besiktad, idmärkt med chip, och grundvaccinerad.
Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa honom.
Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊

(Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Magabi

Bokad: 
Ja

SAKNAR NÅGON MIG? - upphittad på soptippen i ÄLANDSBRO (Härnösands kommun)
———————-
Denna katt har setts på soptippen i Älandsbro i ca 3 veckor. Upphittare har fått in honom i en transportbur och han vilar nu ut på katthemmet.
Okastrerad hane, ej id-märkt.

Äger du katten, eller vet nått om den? Kontakta oss på 072-210 78 23

Aston

Bokad: 
Ja

Denna katt har setts i området sedan sensommaren i Härnösand på Mellanholmen och runt kyrkan. Personen som hört av sig till oss har själv försökt lokalisera ägare utan resultat, varför vi provar vår kanal. Kan givetvis vara en ”vanlig utekatt”, men för att utesluta att det är en katt i behov av hjälp efterlyser vi information/ägare på detta sätt.

Äger du katten? Eller vet något om den? Kontakta oss på 072-210 78 23.

 

Mila

Bokad: 
Ja

Mila söker sitt FörAlltid hem 😻
——————-
Mila är en liten tös som nu är ca 14 veckor. Hon är född ute tillsammans med 3 st syskon. Hon är nyfiken, lekfull och gosig, men kan vara lite reserverad om något låter väldigt högt eller man rusar fram mot henne. Vi tror därmed att hon inte skulle trivas med dem allra yngsta barnen.
Vi ser väldigt gärna att hon får sällskap av en annan fyrfota vän 😊

Intresserade RINGER 072-210 78 23 - telefontid är helgfri vardag, kl 18.30-20.00, för vidare samtal och för att boka in besök att träffa henne.

Hon är id-märkt med chip, avmaskad, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för samtliga katter under 6 månaders ålder, är totalt 1770 kr.

Observera att samtliga ungar som adopteras ovillkorligen ska kastreras runt 6 månaders ålder. Kostnaden för kastrering ingår i adoptionsavgiften, så den bekostas av Öbacka 😊

Asta

Bokad: 
Ja
ÄGER NÅGON MIG - område Östanbäcken i HÄRNÖSAND.
——————————
Denna katt har setts i området sen slutet av sommaren. Ägare har efterlysts genom lappar, vidtalat boende samt flertalet annonser på FB - allt utan resultat.
Hon finns nu på katthemmet och har fått namnet Asta. Anmäld upphittad hos polis.
Okastrerad hona, utan id-märkning.
Eventuell ägare kontaktar oss på telnr 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00. Alternativt skriv till oss på Messenger, tex om du har information om henne eller tips på möjlig ägare.
Hittas ingen ägare, kommer hon som alla andra katter som kommer till oss bli kastrerad, vaccinerad och id-märkt innan hon söker sitt nya hem.

 

Nora och Gerd

Bokad: 
Ja

Nora och Gerd söker sina FörAlltid hem 😻
——————-
Dessa tjejer kom till oss från en annan organisation. De är födda utomhus i somras, och är nu ca 4-5 månader gamla.
Kan vara lite reserverade för människor, men har också kunnat lyftas upp och gosas med 😻 Så nya hemmet bör vara beredd att fortsätta jobba för deras tillit och kärlek, men vi är övertygad att de blommar ut fullständigt i rätt hem ❤️

De vill flytta tillsammans till sitt nya hem och gärna slippa de allra yngsta barnen.

Intresserade RINGER 072-210 78 23 - telefontid är helgfri vardag, kl 18.30-20.00, för vidare samtal och för att boka in besök att träffa dem.

De är avmaskade, grundvaccinerade och genomgått en översiktlig besiktning samt blivit id-märkta med chip.
Adoptionsavgift för samtliga katter under 6 månaders ålder, är totalt 1770 kr.

Observera att samtliga ungar som adopteras ovillkorligen ska kastreras runt 6 månaders ålder. Kostnaden för kastrering ingår i adoptionsavgiften, så den bekostas av Öbacka 😊

Fjådor

Bokad: 
Ja

ÄGER NÅGON MIG?
Denna katt har funnits i området Käckelbäcksmon/Viksjö i ca 2-4 månader. Upphittare har gjort egen efterlysning av ägare i lokala grupper men utan resultat. Tog in den på eget initiativ, men togs sedan in på katthemmet och där fått namnet Fjodor. Okastrerad hane utan idmärkning.

Äger du katten? Ring oss på 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.
Har du övrig info, eller tips om eventuell ägare - vänligen skriv till oss på Messenger.

Hittas ingen ägare kommer han bli kastrerad och idmärkt innan omplacering till nytt hem sker.

Diva

Bokad: 
Ja

Honkatt som gått runt i Utansjö en tid. Vem äger henne?

Mysan och Björne

Bokad: 
Ja

2 lite skygga kattungar som vill flytta tillsammans

Sidor