Bokade

Flour

Bokad: 
Ja

Flour är en jättegosig knäkatt

Shasu

Bokad: 
Ja

Shashu söker sitt FörAlltid hem! 😻 ———————- Shashu är en väldigt snäll och gosig  tjej som blir 1,5 år i maj . En riktig knäkatt 😊 Hon har alltid varit innekatt och vi ser gärna att hon får fortsätta vara det (ska hon få tillgång till utevistelse behöver hon försiktigt vänja sig vid det för att inte springa bort). Vi tror att hon uppskattar ett lite lugnare hem utan de minsta barnen. Lugna, kattvana barn kan funka 😊 Shashu är nu kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och översiktligt besiktad utan anmärkning. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Gustav

Bokad: 
Ja

Gustav söker sitt FörAlltid hem! 😻 ———————- Detta charmtroll till herre sökte sällskap och skydd hos en familj i Nyland i vintras och blev bästis med hundarna där 😅 trots efterlysningar av ägare på alla sätt och vis hittades aldrig hans tidigare ägare. Som okastrerad hane kissade han så småningom där inne, varför han fick komma till oss. Han uppskattas vara ca 2 år och är en ytterst sällskaplig katt med oss människor ❤️ Vi tror han skulle uppskatta att kunna gå ut i sitt kommande hem (men ska som alla katter hållas strikt inomhus de första 3 veckorna efter hemkomst). Gustav är nu kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och översiktligt besiktad. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Theo

Bokad: 
Ja

Gurkans unge. Hane ca 5 månader. 

Malte

Bokad: 
Ja

Ungkatt, lite skygg. Bor i jourhem i Hsand, där han kan besökas efter överenskommelse. Ring 072-2107823

Edit

Bokad: 
Ja

Edit söker sitt FörAlltid hem! 😻
———————-
Edit söker ett lugnt hem som har mycket tid bara för henne, hon vill inte ha sällskap av andra katter eller de minsta barnen. Van innekatt, men utevistelse kan nog funka efter introduktion.
Hon vill helst ha all uppmärksamhet, hela tiden - får hon det inte talar hon ljudligt och ständigt om sitt missnöje 😅 Edit söker någon som värdesätter hennes sällskap och uppskattar en pratande katt 😊 Hon saknar någon som pysslar om och skämmer bort henne med allt vad det innebär, även att bli borstad och kammad.

Hon blir 10 år i maj, tänk om hon fick sitt alldeles egna hem lagom till sin 10-års dag? ❤️ Det vore nog hennes allra högsta önskan gällande födelsedagspresent ❤️

Hon var kastrerad och öronmärkt sen tidigare. Hos oss har hon genomgått besiktning, grundvaccination och hennes otydliga örontatuering har kompletterats med ett id-chip. Hon var försäkrad sen tidigare, som nu står i vårt namn och kan skrivas över på nya hemmet för en obruten kedja. Dessvärre täckte den inte Tandresorbtion (TR, tidigare kallad FORL). Det uppdagades under besiktning och vidare utredning att Edit har TR, och hon har därför genomgått munsanering och bland annat dragit en ond hörntand. Pga detta kan hennes nya hem välja att adoptera henne med klausul för det, dvs föreningen behåller ansvaret för tandresorbtionen - OM nya hemmet vill 😊

Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök.
Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊

(Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Aston

Bokad: 
Ja

Denna katt har setts i området sedan sensommaren i Härnösand på Mellanholmen och runt kyrkan. Personen som hört av sig till oss har själv försökt lokalisera ägare utan resultat, varför vi provar vår kanal. Kan givetvis vara en ”vanlig utekatt”, men för att utesluta att det är en katt i behov av hjälp efterlyser vi information/ägare på detta sätt.

Äger du katten? Eller vet något om den? Kontakta oss på 072-210 78 23.

 

Mila

Bokad: 
Ja

Mila söker sitt FörAlltid hem 😻
——————-
Mila är en liten tös som nu är ca 14 veckor. Hon är född ute tillsammans med 3 st syskon. Hon är nyfiken, lekfull och gosig, men kan vara lite reserverad om något låter väldigt högt eller man rusar fram mot henne. Vi tror därmed att hon inte skulle trivas med dem allra yngsta barnen.
Vi ser väldigt gärna att hon får sällskap av en annan fyrfota vän 😊

Intresserade RINGER 072-210 78 23 - telefontid är helgfri vardag, kl 18.30-20.00, för vidare samtal och för att boka in besök att träffa henne.

Hon är id-märkt med chip, avmaskad, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för samtliga katter under 6 månaders ålder, är totalt 1770 kr.

Observera att samtliga ungar som adopteras ovillkorligen ska kastreras runt 6 månaders ålder. Kostnaden för kastrering ingår i adoptionsavgiften, så den bekostas av Öbacka 😊

Sixten

Bokad: 
Ja

Sigge är en lite äldre katt som vandrat runt i Bollsta flera år. En förvildad katt som i ett tryggt stödhem vågat slappna av igen. Stödmatte skriver: " Han vill vara utekatt och bo hos någon eller några utan yngre barn och som kan ge honom lite tid. När han känner sig trygg så är han en otroligt gosig katt som vill sitta i knät men som oclså gillar att leka och busa. 🥰

Mårran

Bokad: 
Ja

Mårran börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Mårran kom in till oss med sina 5 ungar, och hela familjen fick namn efter karaktärer ur Tove Janssons böcker om Mumin.
Dessutom tog hon sig an en ensamkommande kattunge i samma ålder som övriga ungar nån vecka senare ❤️ Så hon förtjänar verkligen nån som gör samma för henne.

Hon gör dock skäl för sitt namn och har bjudit oss på en liten utmaning 😅 men vissa tillåter hon faktiskt att klappa henne när hon är på humör och har äntligen börjat släppa sin tuffa fasad lite.

Med andra ord söker hon ett lugnt hem med förståelse och kärlek att hjälpa henne ta igen åren som hemlös. Hon delar rum med Elsa på katthemmet och kommer behöva en snäll fyrfota kompis i sitt nya hem.

Hon uppskattas vara född ca 2017. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.

Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.

**Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Sidor